JINOYAT QONUNCHILIGIDA VOYAGA YETMAGANLARNING HUQUQ VA MAJBURIYATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada jinoyat qonunchiligida voyaga yetmaganlarning huquq va majburiyatlari , ularga nisabatan qo’llaniladigan jazo choralari , ularning miqdori va muddatlari , ehtiyot choralari hamda ularning mohiyati haqida xulosa , taklif va tavsiyalar bayon etilgan.