TILSHUNОSLIK VА АDАBIYOTSHUNОSLIK NАZАRIYASI MUАMMОLАRI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
мақолада юкламаларнинг шаклий ва мазмуний томондан аффиксларга ўхшаш ҳамда фарқли хусусиятлар борасида сўз боради. Юкламалар қўшимчаларга мазмун жиҳатидан шакл ясовчи қўшимчаларнинг икки турга қўшничилик муносабатида бўлиши ёритилади.