YOSH BOLALARNING AQLIY TARAQQIYOTINI RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada kichik yoshidagi bolalarning maktabgacha ta`lim tashkilotlarida tashkil etiladigan mashg`ulotlarda qiziqishlari va harakatchanligini oshirish, ulardagi aqliy taraqqiyot rivojlanishiga ta`sir etuvchi didaktik o`yinlar, omillar va ularning ahamiyati yoritilgan.