KUNDALIK HAYOT FAOLIYATIDAGI HAMSHIRALIK PARVARISHI HAQIDA TUSHUNCHA (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur Kundalik hayot faoliyatidagi hamshiralik parvarishi haqida tushuncha o'quv – ma’ruza “Hamshiralik ishi asoslari” fanini o'qitish bo'yicha ta'lim texnologiyasi ularni qo'llash bo'yicha uslubiy tavsiyalar bayon etilgan. Ushbu tavsiyalar didaktik tamoyillar, ma'ruza, amaliy mashg’ulotlari texnologiyalarini ishlab chiqish usuli va vositalari, ularning muhim belgilaridan iborat ta'limni texnologiyalash qoidalarni hisobga olgan holda loyihalashtirilgan.