ERKIN IQTISODIY ZONA MAXSUS IQTISODIY ZONANING BIR TURI SIFATIDA (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada maxsus iqtisodiy zonalarning nazariy-uslubiy asoslari o‘rganilgan bo‘lib, Erkin iqtisodiy hamda maxsus iqtisodiy zonalarning farqli jihatlari keltirilgan. Maqolaning maqsadi- amaliy asoslari keng rivojlangan maxsus iqtisodiy zonalarning nazariy asoslarini tadqiq etib, mualliflik ta’rifini keltirishdan iborat.