INTELLEKTUAL MULK SOHASIDAGI HUQUQNI QO’LLASH AMALIYOTIDAGI MUAMMOLAR, INTELLEKTUAL MULK SOHASIDAGI NIZOLARNING SUDLOVGA TAALLUQLIGI MASALASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu tezisda intellektual mulk sohasidagi huquqni qo’llash amaliyotidagi muammolar, nizolar tabiati hamda normativ-huquqiy hujjatlarning qo’llanishi masalasiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, tezisda intellektual mulk bilan bog’liq nizolarning sudga taalluqligi, intellektual mulk nizosini ko’ruvchi sudlar faoliyatida uchraydigan muammolar asosiy jihat sifatida o’rganilgan va tahlil qilingan.