SAMOLYOT DIZAYNIGA INTEGRATSIYALASHGAN TIZIM MUHANDISLIK YONDASHUVI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolamizda samalyot dizayniga integratsiyalashgan tizim muhandislik yondashuvi tahlil qilinadi.