POZITSION MASALALARNI YECHIMINI TOPISHDA ALGORITMNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqola talabalar o‘zlashtirish samaradorligini oshirishda pozitsion masalalarni ishlash algoritmidan foydalanishga bag‘ishlangan.