ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИ БОШҚАРИШДА HEMISНИНГ РОЛИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада мамлакатимизда HEMISнинг умумий ўрта таълим ва олий таълим тизимида рақамлаштириш ва рақамли дунёда ўрганишнинг аҳамияти, ҳозирги кунда олиб борилаётган ишлар ва имкониятлар таҳлил қилинган. Калит сўзлар: Масофавий таълим, рақамли технология, рақамлаштириш, HEMIS дастури.