O‘ZBEK VA QORAQALPOQ TILLARIDA IKKI KOMPONENTLI FRAZEOLOGIZMLARNING STRUKTUR-SEMANTIK XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqola frazeologiya sohasiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda asosan o‘zbek va qoraqalpoq tillaridagi ikki komponentli frazeologizmlar struktur-semantik jihatdan tahlil qilinadi.