FARAG`ONA SHAHAR INFRASTRUKTURASIDA O`SIMLIKLARNING TUTGAN O`RNI VA RO`LI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Yangi O`zbekistonni barpo etish hamda Uchinchi Renessansga poydevor qo`yishdek ulug`vor sa`y-harakatlar samarasi o`laroq, shahar va qishloqlarimiz zamonaviy qiyofa kasb etmoqda, ko`plab ijtimoiy inshootlar barpo etilayotgani, barchamizga cheksiz g`urur va iftihor baxsh etadi. Bugun yurtimizning boshqa hududlari singari Farg`ona shahrida ham keng ko`lamli obodonlashtirish ishlari amalga oshirilmoqda buning natijasida esa zamonaviy shaharlarning eng yuksak namunalari o`laroq shahrimizda ham ulkan bunyodkorlik va ko`kalamzorlashtirish ishlari olib borilayotgani hammamizga ma`lum.