KISHILIK JAMIYATI ONGIDA EKOSAVODXONLIKNI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bugungi kunda kishilik jamiyatini ekologik ongini rivojlantirish ekologik ta’lim va tarbiyani roli bekiyosdir. Ekosavodxonlik bilimlarni berish va rijlantirishda ekologik ma’naviyatli va ma’rifatli shaxs imkoniyatini uning hayoti, jumladan, mehnat faoliyatida qo‘llay olishning motivatsiyalanganlik darajasi aloxida urin egallaydi.