LUTFIY IJODIDA HUSNI TA’LIL (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Husni ta’lilga ta’rif, baytlar ostidagi ma’no, badiiy talqin va timsollar, hayotiy holatlar hamda tabiiy hodisalarga asoslangan husni ta’lil , shubhali chiroyli sabab