ЎҚУВ МОТИВАЦИЯСИ БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ИНТЕЛЛЕКТУАЛ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ОМИЛИ СИФАТИДА (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада бошланғич синф ўқувчиларини интеллектуал қобилиятларини мотивация асосида уйғунлаштириш, ўқитувчилар томонидан ўқув жараёнини ташкил этиш усуллари, йўллари ва самарадорлиги ёритилган.