TOSHKENT DAVLAT STOMATOLOGIYA INSTITUTI DAVOLASH YOʻNALISHI TALABASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada kattalarda va bolalarda onkologik kasalliklarning kelib chiqishi va kasalliklarni kechishi, uning psixik-ruhiy holati haqida ilmiy fikrlar keltiriladi. Kattalarni va bolalarni davolashda, avvalambor, ularning psixik holatini o'rganish lozimligi maqolada asosiy o'rin tutadi.