O'ZBEKISTONDA AHOLI MIGRATSIYASI JARAYONLARINI EKONOMTERTIK TADQIQI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu tezisda O’zbekistonda aholi migratsiya jarayonlariga ta’sir qiluvchi omillar yoritilgan.