O‘STIRUVCHI MODDALAR TA’SIRIDA GILOS EKSPLANTLARINI SHOXLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada gilos navlarining mikroklonal shoxlanishi uchun turli hil ozuqa muhitlarida o‘sishni boshqaruvchi moddalar BAP-0,30, 1,0 mg/l, TDZ – 0,50, 1,0 va MetP - 0,20, 0,30, 0,50 va 1,0 mg/l ta’sirida navlarning shoxlanish nisbati yoritilgan.