TURIZM SOHASIDAGI MUAMMOLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada turizm sohasidagi muammolar, ularni bartaraf etish usullari va turizm sohasining rivojlanishi bo'yicha muhim masalalar ko'rib chiqildi.