ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ИЖТИМОИЙ-РЕАБИЛИТАЦИЯ КИЛИШ ВА ИЖТИМОИЙ МОСЛАШТИРИШ ЧОРА-ТАДБИРЛАРИНИ АМАЛГА ОШИРИШ ФАОЛИЯТИНИНГ МОХИЯТИ ВА МАЗМУНИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақолада профилактика инспекторларининг ижтимоий реабилитация килиш ва ижтимоий мослаштириш чора тадбирларини амалга ошириш фаолияти тушунчаси ҳақида сўз юритилган.