QO’RIQLASHNING VIDEOKUZATUV VOSITALARI AXBOROTLARIGA RAQAMLI ISHLOV BERISH: GOMOMORF TASVIRNI FILTRLASH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Videokuzatuv vositalari axborotlariga raqamli ishlov berishda chiziqli bo’lmagan tasvirlarni filtrlash usullari ancha samarali hisoblanadi. Tasvirda yorqinligi tasvirning qolgan qismining yorqinligidan juda farq qiladigan bir qancha kichik sohalar mavjud bo‘lsa, Gomomorf tasvirni filtrlash ancha samarali hisoblanadi.