УКУВ ЖАРАЁНИНИНГ СИФАТИНИ ОШИРИШДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Таълим сохасида педагогик ва ахборот - коммуникация технологиялардан, интернет ахборот таълим ресурсларидан хамда конференция усулидан фойдаланиш укувчиларининг олаётган билимларни юкори савияда булишида самарали ёрдам беради ва уларнинг келгусида малакали мутахассислар булиб чикишига имконият яратади.