ABORT VA UNING TURLARI.ABORTNING AXLOQIY MUAMMOLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada abort va uning turlari sabablari,asoratlari va abortda axloqiy muammolarga oid bir qancha ma'lumotlar batafsil keltirilgan.