INSON ONGINING BIZ BILMAGAN TAMONLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bu maqolada psixeologiya yoritiladi va uning ong haqidagi tushunchalari berilib o'tadi.Zero, bu maqolada, sizga psixeologiya fanini va ong haqidagi tasavvurlarni tushunishingizga yordam beradi. Hamda psixeologiya haqida umumiy tushunchaga ega bo'lishingizga ko'maklashadi.