DAVLAT VA XUSUSIY IXTISOSLASHGAN MAKTABLARI VA ULARDA TA’LIM JARAYONINI BOSHQARISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada davlat va xususiy ixtisoslashgan maktablari va ularda ta’lim jarayonini boshqarishning me’yoriy-huquqiy asoslari haqida so’z yuritildi.