"KIMYOVIY ELEMENTLARNING DASTLABKI TOIFALANISHI" (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada kimyoviy elementlarning dastlabki toifalanishi haqida fikrlar yuritildi.