БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАР НУТҚИНИ ЎСТИРИШ ВА СЎЗ БОЙЛИГИНИ ОШИРИШДА ОММАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИНИ АҲАМИЯТИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақола замонавий дунёнинг долзарб муаммоларидан бири - бошланғич синф ўқувчиларида оғзаки нутқни ривожлантиришга бағишланган. Ушбу мақолада нутқ тушунчаси, шунингдек, болалар нутқини ривожлантиришда оммавий ахборот воситаларининг ўрни кўрсатилган.