ТОШКЕНТ ВОҲАСИНИНГ ИЛК ЎРТА АСРЛАР МАДАНИЯТИ ТАРИХИДАН (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Тошкент воҳасининг илк ўрта асрлар маданияти тарихи мавзусини манбалар ва археалогик малумотлар асосида йоритишга харакат қилинган.