O’ZBEKISTONDAGI IQTISODIY MUAMMOLAR VA ULARNI TIZIMLI HAL QILISH YO’LLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining qisqacha iqtisodiy tarixi va yuz bergan iqtisodiy muammolari hozirgi kundagi muammo va kamchiliklari hamda ularni tizimli ravishda halqilish choralari, rivojlangan davlatlarning iqtisodiy tarixi qo’llagan taktik usullari va soxaga doir berilgan shaxsiy fikr- muloxaza va takliflar haqida so’z boradi.