MODIFIKATSIYALANGAN IPAK GIDROLIZATI BILAN CHARMNI TOʻLDIRISH TEXNOLOGIYASI VA UNING STRUKTURALANISHI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada modifikatsiyalangan ipak gidrolizati bilan charmni toʻldirish texnologiyasi va uning strukturalanishi, charm va moʻyna ishlab chiqarishning muhim xususiyati, tayyorlov sexining asosiy maqsadi charm xomashyolaridan teri toʻqimasini ajratib olish va ishlab chiqariladigan charm mahsuloti haqida batafsil bayon qilingan.