BUXORO AMIRLIGIDA KARVONSAROYLARNING AHAMYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Buxoro amirligida mavjud bo’lgan karvonsaroylarni rahamiyati, ularning soni, unsda nima ishlar qilingani haqida ma’lumotlar keltirilgan.