MADANIY FAOLIYATDA INNOVATSION JARAYONLARNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada milliy madaniyatni yanada rivojlantirishga to‘sqinlik qilayotgan bir qator tizimli kamchiliklar, milliy madaniyatni yanada rivojlantirishning asosiy tamoyillari o‘rganilib, madaniyat va san’at sohasini taraqqiy etishida innovatsion jarayonlarning tutgan o‘rniga baho berilgan va madaniy loyihaning asosiy innovatsion belgilari ajratilgan holda innovatsion madaniy mahsulot va xizmatlarni rivojlantirish, madaniyat va san’at sohasini takomillashtirish va venchur kapitalini rivojlantirish masalalari o‘rganilgan.