KITOB VA KITOBXONLIK INSON MANAVIYATINI KOʻZGUSI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada Yangi Ózbekistonda mutolaa madaniyatini oshirish, kitobxonlik madaniyati, ilmiy-falsafiy va aksiolok tahlil masalalari tahlil qilingan.