SOLIQ QARZDORLIGINI KAMAYTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘NALISHLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Respublikamizning soliq qonunchiligi bosqichlarini takomillashtirish bosqichlari, soliq qarzdorligini undirishga oid huquqiy asoslari bo‘yicha xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.