O’ZBEKISTONDA EKILADIGAN CHAROS UZUM NAVINING XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekistondagi CHAROS uzum navining ayrim xususiyatlari xaqida ma’lumotlar berilgan.