KO’KTO’NLIK OTA ZIYORATGOHIGA BIR NAZAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada PQ-4068-son qaror mazmuni va Andijon viloyati Paxtaobod tumanida joylashgan “Ko’kto’nlik ota” ziyoratgohi xaqida qisqacha ma’lumotlar va xozirgi holati xaqida bayon qilinadi.