TURP BARGI VA UNING FOYDALI XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur tezis orqali turp bargining kimyoviy tarkibi hamda xalq tabobatida turp bargidan foydalanish bo’yicha ko’rsatmalar berilgan.