TA’LIM JARAYONIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AYRIM MASALALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada maktablarda axborot texnologiyalarining ahamiyati va qo’llashdagi ahamiyati haqida tushinchalarga to’xtalib o’tilgan.