DO‘LANA (CRATAEGUS) NING ASOSIY KASALLIK TURLARI, RIVOJLANISHI VA ULARGA QARSHI UYG‘UNLASHGAN (IPM) KURASH TIZIMI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur Do‘lana (Crataegus) ning asosiy kasalliklar turlari, rivojlanishi va ularga qarshi uyg‘unlashgan kurash tizimi (IPM) mavzudagi maqolada Do‘lana (Crataegus) kasalliklarining zarari, geografik tarqalishi, bioekologiyasi, morfologiyasi va unga qarshi kurashning agrotexnik, biologik, kimyoviy va karantin chora tadbirlarini qo‘llash bo‘yicha ko‘rsatmalar berilgan.