NAVOIYNING UCH VASIYATNOMASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Navoiyning uch vasiyati hamda “Lisonut-tayr” masnaviysi haqida so`z boradi.Aynan Navoiy keksaygan vaqtda qanday faoliyat olib borgani haqida ma’lumot beriladi.