‘‘MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA XALQARO TA’LIM DASTURLARIDAN FOYDALANISH’’ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda xalqaro dasturlardan foydalanishning ahamiyati haqida so’z borgan.