ONA TILI DARSLARIDA QIZIQARLI O’YINLAR ORQALI O’QUVCHILARNING FIKRLASH QOBILIYATINI VA OG’ZAKI NUTQINI O’STIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada ona tili darslarida qiziqarli o’yinlar orqali o’quvchilarning fikrlash qobiliyatini va og’zaki nutqini o’stirish bo’yicha ma’lumotlar berilgan. Ona tili darslarida qo’llaniladigan turli hil metodlardan namunalar keltirilgan.