KALIYLI O'G'ITLAR KONLARI HAMDA UNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Kaliyning konlari hamda uning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.