TALABALARNING IJTIMOIY MOSLASHUVCHANLIGIDA IRODAVIY SIFATLARNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada oliy ta’limda o’z faoliyatini boshlagan talabalarning ijtimoiy moslashuvida irodaviy sifatlarning ahamiyati ochib berilgan. Oliy ta’lim jarayoniga tayyorlik, o’quv faoliyatini boshqarish,, o‘quv materiallarini o‘zlashtirish,topshiriqlarni bajarish kabilarda talabalardagi mas’uliyat, irodaviy sifatlarning barqarorligi muhim ahamiyat kasb etishi, bu boradagi qiyinchiliklar,ularni bartaraf etish yo’llari yoritilgan.