BO‘LG‘USI CHET TILI FANI O‘QITUVCHILARINING UMUMMADANIY KOMPETENSIYASINI MEDIA - MATNLAR YORDAMIDA TAKOMILLASHTIRISH IMKONIYATLARI VA YO‘LLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мamlakatimiz ta’lim tizimi orqali bo’lajak chet til o’qituvchilarida millatlararo va madaniyatlararo kompetentlik ko’nukmalarini shakllantirishning ijtimoiy -pedagogik zaruriyati va mazkur jarayonni takomillashtirishga ta’sir etuvchi muloqot kompetensiyalarining vositalari tahlil qilingan.