BOSHLANG'ICH TA'LIMDA BOLALARDA MATEMATIK TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISHGA PSIXOLOGIK YONDASHISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada boshang’ich ta’limda matematika fani, uning o’rgatilishi, ilk bosqichlarda o’qitish metodikasi, noan`anaviy metodlar shuningdek darslarni to’g’ri tashkil qilish haqida so’z yuritiladi.