BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA OLMOSH SO‘Z TURKUMINI O‘RGATISH TEXNOLOGIYALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining kishilik olmoshlari mavzusini tushunishlari va o’zlashtirishlari uchun ona tili darslarida foydalanish uchun ba’zi metod va texnologiyalar keltirib o’tilgan. Bundan tashqari texnologiya va olmosh tushunchalariga ham alohida to’xtalib o’tilgan.