TELEKOMMUNIKATSIYA TARMOQ TUGUNLARINI OPTIMAL JOYLASHTIRISH MEZONLARINI TADQIQ QILISH VA ALGORITMLARNI ISHLAB CHIQISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Tarmoq texnologiyalari hamda ularning turlari haqida ma'lumotlar berilgan.