REPRODUKTIV YOSHDAGI AYOLLARDA TUG‘RUQDAN KEYIN KUZATILADIGAN RUHIY O‘ZGARISHLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
maqolada reproduktiv yoshdagi ayollarda tug’ruqdan kiyin bo’ladigan o’zgarishlar, ularni keltirib chiqaruvchi omillar, ginekologik operatsiyalar va abortdan keyin kuzatiladigan ruhiy o‘zgarishlar haqida bayon etiladi va tug’ruq yoshidagi ayollarga bu holatdan chiqib ketishi uchun psixologik tavsiyalar beriladi.