Farg'ona viloyati Qo'qon shahar 34 - umumta'lim maktabi ingliz tili fani o'qituvchisi (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida rus tili fanini o‘qitishda interfaol metodlardan foydalanish haqida so‘z boradi. Shuningdek ayrim interfaol metodlarni tahlili ham keltirib o‘tiladi.