“O‘TKAN KUNLAR” ROMANIDA MILLIY TAROVAT (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Abdulla Qodiriyning “O’tkan kunlar” romanida yurt mustaqilligi, insonlar taqdiri, ota-ona, farzand, kelin, kundoshning burchlari, vazifalari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, romanda o’zbek xalqining milliy tarovati namunalari aks etgan.